En av Sveriges bästa trafikskolor!

Affes är 1 av de 8 trafikskolor i landet som är kvalitetscertifierade. Det innebär ordning och reda samt effektiv utbildning från början till slut.

Körlektioner

Tidsbokning
Din första körlektion bokar du via vår kontorist. Du väljer så klart själv vilken lärare du vill köra med. Vi har alla har en sak gemensamt – alla är kvalitetssäkrade! Varmt välkommen till oss! Vi lovar att ta hand om dig.
Återbud till körlektion skall lämnas senast kl 13.00 vardagen före inbokad lektion, i annat fall är vi tvungna att debitera lektionen. Läkarintyg kan kommas att krävas.

Legitimation
Du måste ha en giltig legitimation på; riskutbildning 1, halkkörning, Trafikverkets teori- och körkortsprov. Giltig legitimation är svenskt pass, id-kort, körkort.

Alkolås
Vi använder alkolås vid varje körlektion. I händelse av att alkohol i utandningsluften detekteras, ställs lektionen in och full lektionsavgift tas ut.

Dyslexi

Har du läs- och skrivsvårigheter är du inte på något sätt ensam. Tveka inte att ta körkort! Vi har specialutbildad personal med lång och gedigen erfarenhet inom detta område. Hos oss får du tillgång till de modernaste tekniska hjälpmedel, t ex teoriböcker och samtliga prov med ljudstöd. Vi har ljudstöd till alla dataprov. Vi har också individuella teorilektioner med lärare.

Observera att du måste ha ett intyg om läs- och skrivsvårigheter samt söka dispens hos Trafikverket för att få prov med förlängd tid eller muntligt. Vi hjälper dig naturligtvis med detta. Klicka här för ansökan

Innan du börjar din utbildning kör vi alltid en testlektion med dig för att få en uppfattning om dina förkunskaper. Vi går då också igenom vilka svårigheter du har med teorin. Vi planerar därefter utbildningen så att den skall passa just Dig. Vi hjälper dig tills du har körkortet i din hand!

Anpassad utbildning

Du som har ett fysiskt funktionshinder behöver absolut inte avstå från att ta körkort. Vår nya och fräscha Audi A3 är utrustad med automatväxellåda, handreglage för gas och broms, vänstergas, rattknopp och blinkersreglage på både vänster och höger sida. Vi är den enda trafikskola i denna del av landet som kan erbjuda denna möjlighet och vi har handikappanpassade lokaler.
Information om bilstöd vid anpassning av bil samt ansökningsblanketter finner du hos Försäkringskassan.

Medicinsk körbedömning

Vi på Affes Trafikskola utför medicinska körbedömmningar av personer som haft stroke el. någon annan typ av hjärnskada. Detta gör vi på Affes Trafikskola i samarbete med Ängelholms minnesmottagning och rehabiliterings klinik.
Kontakta oss på 0431-178 00 för att boka en tid för automat bil, för manuellt växlad bil för vi er kontakta Berndtssons Trafikskola på 0431-808 50.

Finansiering

Det är inte alltid man kan betala för en körkortsutbildning direkt. Därför erbjuder vi finansiering via Resurs Bank enligt villkor nedan:

  • Du måste vara 18 år fyllda.
  • Om du har ett jobb kan du låna upp till 50.000 kr. Om du är student kan du låna upp till 15.000 kr. Minsta lånebelopp är 2.000 kr.
  • Lånet är räntefritt upp till 24 mån.
  • Det går även att delbetala upp till 48 mån, räntan är då 14,88 % för hela perioden.
  • Du betalar en administrationsavgift på 29 kr per månad för delbetalningsplaner 2 månader och över.
  • Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en uppläggningsavgift.
  • Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

> Kreditansökan STR konto (upp till 50.000 kr)
> Kreditansökan STR studentkonto (upp till 15.000 kr)

Köp presentkort!

Kom in och köp presentkort på valfritt belopp. Perfekt present till alla som håller på eller ska börja ta körkort.