En av Sveriges bästa trafikskolor!

Affes är 1 av de 4 trafikskolor i landet som är miljö- och kvalitetscertifierade. Det innebär ordning och reda samt effektiv utbildning från början till slut.

Vi utbildar mer än 600 elever varje år på bil, motorcykel och taxilegitimation. Intensivutbildning är även en av våra absoluta specialiteter då Affes var en av de första trafikskolor i Sverige att börja med detta. Vi har intensivutbildning för såväl bil, motorcykel och taxi. Att Affes Trafikskola har högsta kreditvärdighet är även en stor trygghet för dig som löser startpaket.

Vi tål att jämföras!

Bästa hälsningar

Dan Berndtsson
Skolchef

Våra fordon

Bilar och Motorcyklar

Bilarna Vi övningskör med nya Audi Q2. Vi har även en automatväxlad Audi A3 för dig som har behov av det. Alla våra bilar är utrustade med dräger alkolås.

Motorcyklarna Du som tar A tung kör på våra låga och lättkörda BMW F 700 GS. Du som tar A begränsad kör även du våra extremt lättkörda BMW GS. För killar och tjejer som tar sitt första MC-körkort, A1, kör vår Yamaha MT125.

Kundcitat

Äntligen har man körkort! Vill tacka alla på Affes för ett mycket bra samarbeteoch för att ni varit stöttande och generellt härliga! Tack för allt, ses på vägarna! Isac Lindbom