Personbil

För att få övningsköra med personbil krävs att du har fyllt 16 år och har ett körkortstillstånd. 

Ansök om körkortstillstånd på www.transportstyrelsen.se

och handledarskap på www.transportstyrelsen.se.

När du fått dina blanketter hjälper vi dig gärna göra det syntest som krävs. Medtag legitimation. Körkortstillstånd utfärdas av Transportstyrelsen och kostar 150:-. Det gäller i 5 år.

Börja gärna din utbildning genom att gå på vår informationslektion som vi har på måndagar kl 16.00. Har du svårt att komma denna tid kommer du självklart in när du vill under kontorstid! Då får du en egen genomgång med vår kontorist. 
Känn dig välkommen!!

Är du intresserad av en intensivkurs är du välkommen att kontakta oss för bokning av en testlektion, på telefon 0431-178 00.

Garagelektion ingår i teoripriset
Garagelektion ingår i teoriavgiften.

TEORIUTBILDNING
För att din körkortsutbildning ska bli så effektiv som möjligt skall teori- och körutbildning göras parallellt. Vi följer Trafikverkets kursplan. Lärarledda teorilektioner har vi tisdagar 16.20-17.50 samt på Berndtssons Trafikskola måndagar 17.30-19.00. Teoriprov kan du jobba med hemifrån dygnet runt eller hos oss på Trafikskolan under våra öppettider. Repetitionsprov och slutprov gör du på trafikskolan.
Till allt vårt material kan du få ljudstöd.
Vi kan också erbjuda individuella teorilektioner.

Affes Trafikskola teorilektion

KÖRUTBILDNING

Körutbildningen är indelad i flera olika moment. Vi ser naturligtvis till att din övningskörning blir så effektiv som möjligt. Bäst resultat får man om man i ett tidigt skede tar några körlektioner på trafikskolan.
Det är då positivt om din privata handledare följer med. Med det digitala utbildningskortet dokumenteras varje körlektion, så du och din handledare lätt kan se vad du behöver träna eller vilka moment som är godkända.
Eftersom all inlärning är individuell skräddarsyr vi utbildningen efter dina önskemål och förutsättningar.
 

De vanligaste utbildningarna är:

INTENSIVUTBILDNING
Passar för dig som har goda förkunskaper och som under dagtid kan ägna dig helt åt körkortsutbildning under 2,5 veckor.
Läs mer klicka här: Intensiv 

PLANERAD UTBILDNING
Passar för dig som vill vara färdig till ett visst datum! 
Vi planerar in när du skall göra teoriprov och körprov på Trafikverket. Om du inte hinner bli klar med din utbildning till utsatt datum kan vi naturligtvis flytta fram tiden. Du planerar med din lärare vid första körlektion.

TRADITIONELL UTBILDNING
Du kör då och då när det passar dig, normalt 1-2 gånger per vecka. Denna utbildning lämpar sig för dig som samtidigt skall hinna med skolan eller arbetet. Självklart kan vi köra lite hårdare de veckor du har möjlighet. 

Hos oss är alltid eleven i centrum!

Back to Top